News Flash:

Cartofi la cuptor cu piept de pui si branza - FOTO

3 Februarie 2015
6134 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3-4 cartofi curatati si taiati cuburi
450 gr piept de pui fara os si piele, taiat marunt
4 felii de bacon gatite
cca 100 gr smantana
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita piper negru
2 linguri unt nesarat, taiat cubulete
4 cepe verzi taiate fin
cca 350 gr branza cheddar razuita

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius si greseaza usor o tava de copt. Pune in ea jumatate din cantitatea de cartofi, acopera-i cu jumatate din cantitatea de piept de pui si cu putina sare si piper. Pune jumatate din fasiile de bacon, jumatate din cantitatea de branza si jumatate din ceapa. Iarasi sare si piper.
La final, pune restul de cartofi, bacon, branza, ceapa verde si condimente. Acopera cu smantana, apoi cu unt, inveleste tava in folie de aluminiu si bag-o in cuptorul incins pentru o ora. La expirarea timpului, scoate tava, indeparteaza folia si bag-o inapoi, de data aceasta pentru numai 30 de minute. Daca ti-a mai ramas, in ultimele minute presara niste branza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


retete cartofi cartofi cuptor carne cartofi retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1731 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019432 (s)