News Flash:

Cartofi la cuptor cu pesmet

6 Noiembrie 2013
3008 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cartofi mijlocii
margarina sau unt topit
sare
pesmet fin

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul (225 grade C). Se curata cartofii, care trebuie sa fie de aceeasi marime. Se ia fiecare cartof, se pune intr-o lingura de lemn si se taie in felii subtiri, dar nu de tot (cutitul sa se opreasca in marginea lingurii).

Cartofii astfel taiati se pun cu partea taiata in sus intr-o forma unsa cu grasime. Se ung cu grasime si se coc in cuptor, la mijloc, cam 45 minute, pana au capatat culoare si sunt moi. Se ung cartofii cu grasime de cateva ori in timpul coacerii. Se presara cu sare si pesmet spre sfarsitul coacerii.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1352 viz    0 com
1330 viz    0 com
4651 viz    0 com
1322 viz    0 com
1939 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020756 (s)