News Flash:

Cartofi la cuptor cu pastarnac

19 Septembrie 2012
2701 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

660 g cartofi dulci taiati feliute subtiri
350 g pastarnac taiat feliute
40 supa de ceapa la plic
400 g morcovi taiati feliute
300 ml smantana

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 180 grade. Asezam intr-o tava unsa cartofii, pastarnacul si morcovii. Amestecam supa cu smantana intr-un bol si turnam peste legumele din tava. Acoperim tava cu folie si bagam la cuptor timp de 30 de minute. Indepartam folia si mai lasam timp de 30 de minute. Se serveste calda.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cartofi retete culinare cartofi dulci pastarnac morcovi bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1715 viz    0 com
10018 viz    0 com
1991 viz    0 com
1708 viz    0 com
3124 viz    0 com
2059 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013837 (s)