News Flash:

Cartofi la cuptor cu kaiser si mozzarella

21 Septembrie 2011
6539 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi la cuptor cu kaiser si mozzarella
Ingrediente: 2 cartofi mari 1 / 3 cana mozzarella 5 felii de kaiser (bacon), taiate cuburi si prajite smantana piper negru boia de ardei oregano ceapa verde sare Mod de preparare: Mai intai se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Apoi se spala si se curate cartofii. Se taie in felii de 1,5-2 cm grosime. Se pun pe foaia de copt unsa cu unt si se asezoneaza fiecare cu sare, piper negru, boia de ardei. Se da la cuptor pentru 30 de minute. Cartofii se intorc si pe cealalta parte si mai lasa in cuptor timp de 15 minute. Dupa aceea se scoate tava. Pe fiecare cartof se pune cate un varf de cutit de mozzarella, kaiser si ceapa verde. Se baga iarasi in cuptor, pana cand branza e topita, in jur de 10 minute. Se serveste cu ceapa verde si smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi parjoale paste fusili smantana almette
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7351 viz    0 com
997 viz    0 com
1110 viz    0 com
2441 viz    0 com
1740 viz    0 com
1116 viz    0 com
864 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1544 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013286 (s)