News Flash:

Cartofi la cuptor cu condimente

6 August 2013
2004 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1,2 kg cartofi
usturoi dupa gust
2 linguri mustar
sare dupa gust
1 lingurita boia
7-8 linguri ulei de masline
1/2 lg busuioc uscat sau cimbru
1/2 lg piper
ace de rozmarin

Mod de preparare:


Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie dupa preferinta. Se aseaza intr-un bol incapator. Se toarna peste ei toate mirodeniile, usturoiul pisat, uleiul si mustarul. Se amesteca bine cu mainile, astfel incat cartofii sa fie bine acoperiti. Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa bine cu unt. Se coc pana sunt aurii si crispy. Se pot servi drept garnitura, alaturi de niste vinete pane umplute cu sunca si cascaval.

Cartofi aromati la cuptor recomandati de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi mustar busuioc uscat rozmarin bol incapator tava garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016602 (s)