News Flash:

Cartofi la cuptor cu ciuperci, feta, smantana si cascaval

29 Aprilie 2011
2220 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi la cuptor cu ciuperci feta smantana si cascaval
Ingrediente: - 700 gr cartofi fierti in coaja - 250 gr branza feta - 500 gr ciupercute - 150 gr cascaval - 250 gr smantana - 2 oua batute - o ceapa - unt pentru uns tava - doua trei linguri ulei de masline - sare, piper dupa gust Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit, se taie cubulete. Intr-o tigaie se pune putina apa, un sfert de canita, uleiul 2-3 linguri si inabusim putin ceapa taiata marunt, adaugam ciupercutele cubulete, le sotam 5 minute, adaugam apoi smantana, sarea si piperul dupa gust si lasam sa fiarba putin ciupercile maxim 10 minute. Luam un vas de yena sau o tava o ungem cu unt, adaugam cartofii, presaram branza feta, apoi adaugam sosul de ciuperci si smantana deasupra. Punem ouale batute, radem cascavalul si dam la cuptor o jumatate de ora.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi fierti salata verde ciuperci cascaval smantana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4145 viz    0 com
1638 viz    0 com
1035 viz    0 com
1549 viz    0 com
3201 viz    0 com
1246 viz    0 com
7454 viz    0 com
1073 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019214 (s)