News Flash:

Cartofi la cuptor cu ceapa

26 Iulie 2011
1959 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi la cuptor cu ceapa
Ingrediente: 500 g cartofi ulei 1 ceapa 1 ardei gras 1 lingurita mustar 100 g pasta de tomate 500 ml supa de legume patrunjel verde sare piper Mod de preparare: Cartofii curatati se taie felii. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei impreuna cu feliile de cartofi. Cand ceapa devine sticloasa, se adauga ardeiul tocat, mustarul si 300 ml supa de legume. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie ardeii. Daca mai trebuie zeama, se completeaza cu supa. Cand sunt bine fierti cartofii, se adauga pasta de tomate, se sareaza, se pipereaza si se da mancarea la cuptor pentru 15 minute. Se serveste cu patrunjel tocat, presarat deasupra. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie:
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi retete vegetariene ardei umpluti ardei gras patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1382 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012049 (s)