News Flash:

Cartofi la cuptor cu carne si branza

23 Ianuarie 2015
2626 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

900 gr piept de pui taiat marunt
8 cartofi taiati cubulete
cca 75 ml ulei
1 lingurita jumatate de sare
1 lingurita piper
1 lingura paprika
2 lingurti usturoi pudra
6 linguri sos iute
460 gr cheddar data pe razatoare
230 gr bacon gatit
cateva cepe verzi, taiate marunt

Mod de preparare:


Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius. Amesteca uleiul de masline cu piperul, sarea, paprika, sosul iute si usturoiul pudra. Adauga apoi cartofii. Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava. Pune cartofii in tava si baga-i in cuptor pentru 45 de minute, amestecand in tava o data la 15 minute. Cat timp se fac cartofii, pune carnea la marinat in restul de sos.
Amesteca in alt bol branza, ceapa verde si baconul. Cand cartofii sunt gata, pune carnea peste ei, iar apoi mixul pregatit anterior si baga inapoi in cuptor, de data aceasta pentru 15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cuptor retete usoare retete carne retete incepatori
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1544 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020114 (s)