News Flash:

Cartofi la cuptor cu branza si bacon

15 Decembrie 2014
5489 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ulei de masline
sare kosher
felii de branza
cca 450 gr cartofi mai mici

Pentru topping:
smantana semi-degresata
bacon prajit si taiat feliute
ceapa verde toata marunt

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Tapeteaza cu hartie de copt o tava. Taie fiecare cartof felii, dar nu de tot, apoi pune-i in tava. Stropeste-i cu putin ulei, presara sare si baga-i in cuptor. Dupa vreo 30 de minute, scoate-i, pune branza intre felii si baga-i inapoi in cuptor, de data aceasta pentru 5-10 minute. Scoate-i inca o data, lasa-i sa se raceasca, dupa care toarna peste ei smantana, acopera-i cu bacon si ceapa si serveste-i la temperatura camerei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


cartofi cuptor retete cartofi retete usoare retete rapide culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3574 viz    0 com
5966 viz    0 com
27738 viz    0 com
1595 viz    0 com
3192 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1773 (s) | 39 queries | Mysql time :0.025079 (s)