News Flash:

Cartofi la cuptor cu branza

4 Iunie 2013
2250 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g cartofi
2 linguri ulei de masline
sare
5 linguri branza (dupa preferinte)

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 220 grade. Tapetam o tava cu hartie de copt. Taiem cartofii pai si ii punem intr-un bol. Adaugam ulei si sare si amestecam pana se imbraca toti cartofii, asezam cartofii in tava si bagam la cuptor timp de 10 minute. Reducem apoi temperatura la 200 grade si-i mai lasam 35 de minute (intorcandu-i des). Se servesc imediat cu branzica rasa pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1102 viz    0 com
3384 viz    0 com
1968 viz    0 com
2205 viz    0 com
1275 viz    0 com
1681 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017097 (s)