News Flash:

Cartofi la cuptor cu boia, chimen si usturoi

30 Mai 2011
7304 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi la cuptor cu boia chimen si usturoi
Ingrediente: 6 cartofi mari 1 lingurita de boia 1 lingurita de chimen putin ulei 2 lg patrunjel fin tocat 1 lingura suc de lamaie 2 catei de usturoi sare piper Mod de preparare: Cartofii curatati, spalati si taiati ii puneti intr-un vas si presarati peste ei boiaua, chimenul si ii stropiti cu putin ulei. Amestecati bine sa se acopere fiecare cartof si apoi ii intindeti intr-un singur strat, intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ii dati la cuptor la flacara medie - mare si ii intoarceti cand vedeti ca incep sa se rumeneasca. Cand s-au facut cartofii ii scoateti si pregatiti sosul de usturoi. Amestecati intr-un vas larg (in care sa incapa cartofii) sucul de lamaie, patrunjelul, usturoiul dat pe razatoarea fina, sarea si piperul. Adaugati cartofii (cu uleiul ramas in tava) si amestecati usor sa nu se sfarame. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://amainbucatarie.blogspot.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi patrunjel salam tortilla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

927 viz    0 com
2392 viz    0 com
3683 viz    0 com
919 viz    0 com
1268 viz    0 com
2211 viz    0 com
2460 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019058 (s)