News Flash:

Cartofi la cuptor cu boia, chimen si usturoi

30 Mai 2011
7462 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi la cuptor cu boia chimen si usturoi
Ingrediente: 6 cartofi mari 1 lingurita de boia 1 lingurita de chimen putin ulei 2 lg patrunjel fin tocat 1 lingura suc de lamaie 2 catei de usturoi sare piper Mod de preparare: Cartofii curatati, spalati si taiati ii puneti intr-un vas si presarati peste ei boiaua, chimenul si ii stropiti cu putin ulei. Amestecati bine sa se acopere fiecare cartof si apoi ii intindeti intr-un singur strat, intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ii dati la cuptor la flacara medie - mare si ii intoarceti cand vedeti ca incep sa se rumeneasca. Cand s-au facut cartofii ii scoateti si pregatiti sosul de usturoi. Amestecati intr-un vas larg (in care sa incapa cartofii) sucul de lamaie, patrunjelul, usturoiul dat pe razatoarea fina, sarea si piperul. Adaugati cartofii (cu uleiul ramas in tava) si amestecati usor sa nu se sfarame. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://amainbucatarie.blogspot.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi patrunjel salam tortilla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1047 viz    0 com
2471 viz    0 com
3830 viz    0 com
992 viz    0 com
1372 viz    0 com
2297 viz    0 com
2536 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1450 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013862 (s)