News Flash:

Cartofi la cuptor cu bacon si branza

16 Februarie 2016
3683 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 felii de bacon de curcan (taiat in bucatele mici)
6 cartofi medii
1 lingura unt topit
1 lingura ulei de masline
1/2 lingurita usturoi pudra
1 lingurita paprika
piper
sare
230 gr branza cheddar razuita
3 cepe verzi, tocate marunt
2 linguri smantana

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 210 grade Celsius.
2. Curata cartofii si taie-i pe lungime, ca pentru prajite.
3. Amesteca-o cu unt, ulei, usturoi, paprika, sare si piper.
4. Pune-i intr-o tava de copt si baga-i in cuptor pentru 30-45 de minute sau pana cand se rumenesc.
Serveste-i cu smanntana, bacon si ceapa verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi cuptor cartofi bacon cartofi branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013099 (s)