News Flash:

Cartofi la cuptor

10 Decembrie 2014
6148 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5-6 cartofi rosii, feliati
ulei de masline
sare kosher
cca 450 gr branza cheddar razuita
8 fasii de bacon
3 linguri de arpagic tocat marunt

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Tapeteaza doua tavi cu hartie pergament. Greseaza feliile de cartofi pe ambele parti cu ulei de masline, apoi pune-le in tavi, intr-un singur strat. Presara dupa gust sare kosher si baga tavile in cuptor. Dupa un sfert de roa, intoarce feliile de cartofi pe partea cealalta. Dupa inca un sfert de ora scoate din cuptor, pune branza, baconul si arpagicul pe cartofi si mai baga o data in cuptor, de data aceasta numai pentru 10 minute. Cartofii se servesc calzi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cuptor retete cartofi retete usoare retete rapide culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019432 (s)