News Flash:

Cartofi in sos picant - FOTO

4 Ianuarie 2012
3029 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi in sos picant
Aceasta reteta ne este recomandata de Amalia.

Ingrediente:


aprox 1 kg cartofi
2 linguri patrunjel tocat
4 catei de usturoi
150 ml sos de rosii
sos chilli (cantitate dupa cat de iute va place sa mancati)
piper
sare
   
Mod de preparare:

Spalam bine cartofii ii taiem in sferturi si ii prajim. Zdrobim usturoiul, il amestecam cu sosul de rosii si patrunjelul tocat. Adaugam cateva picaturi sos iute, sare si piper. Scoatem cartofii intr-un castron si turnam sosul peste ei. Amestecam usor si lasam sa stea 5 minute.

Citeste si Sos picant dulce-acrisor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Cartofi_in_sos_picant1
cartofi patrunjel usturoi sos chilli piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2626 viz    0 com
1422 viz    0 com
1365 viz    0 com
3837 viz    0 com
4431 viz    0 com
2916 viz    0 com
1576 viz    0 com
2156 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019275 (s)