News Flash:

Cartofi in sos picant - FOTO

4 Ianuarie 2012
2979 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi in sos picant
Aceasta reteta ne este recomandata de Amalia.

Ingrediente:


aprox 1 kg cartofi
2 linguri patrunjel tocat
4 catei de usturoi
150 ml sos de rosii
sos chilli (cantitate dupa cat de iute va place sa mancati)
piper
sare
   
Mod de preparare:

Spalam bine cartofii ii taiem in sferturi si ii prajim. Zdrobim usturoiul, il amestecam cu sosul de rosii si patrunjelul tocat. Adaugam cateva picaturi sos iute, sare si piper. Scoatem cartofii intr-un castron si turnam sosul peste ei. Amestecam usor si lasam sa stea 5 minute.

Citeste si Sos picant dulce-acrisor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Cartofi_in_sos_picant1
cartofi patrunjel usturoi sos chilli piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2577 viz    0 com
1365 viz    0 com
1327 viz    0 com
3707 viz    0 com
4351 viz    0 com
2870 viz    0 com
1508 viz    0 com
2114 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014941 (s)