News Flash:

Cartofi gratinati

26 Aprilie 2011
2897 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi gratinati1
Ingrediente: - 1 kg. cartofi rosii - 300 gr. telemea de oi sau cas de oi - 200 gr cascaval - 2 cepe - sare, piper mozaic - 3-4 linguri pesmet Mod de preparare: Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare 8-10 minute. Se cojesc fierbinti.Se unge cu ulei un vas termorezistent si se tapeteaza cu 2 linguri pesmet. Cartofii se taie felii subtiri, ceapa deasemenea, si se aseaza in vas alternand straturile de cartof, ceapa si branzeturi rase. Ultimul strat  va fi cascaval peste care presaram restul de pesmet. Se coace la cuptor circa o ora la foc potrivit. Se poate servi ca fel principal sau ca garnitura, important este sa se consume fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2185 viz    0 com
2193 viz    0 com
3193 viz    0 com
1360 viz    0 com
3483 viz    0 com
1775 viz    0 com
2417 viz    0 com
1662 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019552 (s)