News Flash:

Cartofi frantuzesti - Uite asa se fac

5 Ianuarie 2017
105347 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

7-8 cartofi
2 oua fierte
2 felii sunca presata
smantana
cascaval
patrunjel

Mod de preparare:

1. Cartofii se fierb in coaja, se lasa sa se raceasca, se taie rondele si se aseaza intr-un bol de yena uns cu putin unt.
2. Peste stratul de cartofi se aseaza oul fiert tare taiat rondele, sunca taiata felii, smantana si cascaval ras.
3. Apoi se adauga iar un strat de cartofi, ou, sunca, smantana si cascaval si tot asa pana se termina cartofii.
4. Deasupra trebuie sa fie un strat de smantana si cascaval.
5. Se baga in cuptor pentru 20-25 minute, pana se rumenesc. Se presara patrunjel proaspat la final.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi frantuzesti reteta cartofi cartofi smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013243 (s)