News Flash:

Cartofi frantuzesti II

16 Noiembrie 2011
935 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi frantuzesti II
Ingrediente: 6-8 carnaciori din conserva 2-3 linguri de pesmet 5 oua 8-9 cartofi 1/2 l iaurt 1 lingura de amidon tarhon piper sare Mod de preparare: Cartofii se fierb cu coaja. Se fierb si ouale, tari. Cartofii si ouale se curata, apoi se lasa sa se raceasca si se taie rondele. Intr-o tava, unsa cu unt, se asaza jumatate din cantitatea de cartofi. Peste acestia se pun ouale si carnaciorii, taiati rondele, si se potriveste de sare. Apoi se adauga restul de cartofi. Deasupra se pune iaurtul. Acesta e, de fapt, mixul rezultat din iaurt, oul crud si amidonul (dizolvat in putina apa rece). Dupa ce sunt amestecate bine, se pun intr-o cratita pe foc, amestecand tot timpul, pana fierbe. Apoi se ia de pe foc si se potriveste de sare, piper si tarhon. Se pune imediat peste cartofi. Deasupra se presara pesmetul, dupa care se da la cuptor timp de 30 minute, la foc mediu. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos chilli bucataria internationala pesmet cartofi cacao mere oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1133 viz    0 com
2434 viz    0 com
1965 viz    0 com
2321 viz    0 com
1989 viz    0 com
1141 viz    0 com
6427 viz    0 com
1302 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013854 (s)