News Flash:

Cartofi frantuzesti - Faci o tava si o termini de mancat toata odata

18 Mai 2017
11196 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 cartofi maricei
2 oua fierte
2 oua crude
100 g gusa de porc afumata
200 g telemea oaie
150 ml smantana grasa
100 g cascaval
putin ulei
piper macinat

Mod de preparare:

Cartofii i-am fiert in coaja, i-am lasat sa se raceasca putin, apoi i-am taiat rondele. Rondele am taiat si cele 2 oua fierte. Gusa de porc am taiat-o fasii subtiri. Cascavalul si telemeaua le-am dat separat, prin razatoarea cu ochiuri mari. Ouale crude le-am batut putin cu furculita, apoi am adaugat smantana, omogenizand totul. Am condimentat cu putin piper. Sare nu am pus ptr ca branza telemea era suficient de sarata.
Intr-un vas de yena uns cu putin ulei am pus un rand de rondele de cartof fiert, apoi am asezat rondelele de ou fier, fasiile de gusa afumata, jumatate din telemeaua rasa, apoi un alt strat de cartofi fierti si restul de telemea rasa. Am pus amestecul de smantana si am presarat cascavalul ras.
Am dat la cuptorul preincalzit pentru cca 50 minute.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi frantuzesti reteta cartofi cartofi smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013551 (s)