News Flash:

Cartofi frantuzesti cu mozzarella si smantana

23 Octombrie 2013
3600 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 cartofi maricei
200 g mozzarella feliata
8 oua fierte tari
250 g telemea de vaca
300 smantana
3 oua crude
sare
100 g unt
piper

Mod de preparare:

Se pun cartofi cu coaja la fiert in apa cu sare. Se unge un vas de yena cu unt. se pune un strat de cartofi razi prin razuitoarea mare,se presara putina sare si piper alb. Se razuiesc 4 oua fierte tari,se pune si telemea razuita, putina sare (nu multa,ca are telemeaua) piper, dupa care se pun felii de mozzarelle, dupa care se continua din nou cu cartofi, oua, telemea, mozzaralla.
Se bat 3 oua cu un praf de sare, se amesteca cu smantana dupa care se toarna compozitia in tava peste mozzarella. Se pun bucatele de unt, dupa care se da tava la cuptor pentru 35-40 minute la 170 grade. Se poate orna dupa preferinta fiecaruia.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi frantuzesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1405 viz    0 com
2251 viz    0 com
950 viz    0 com
1212 viz    0 com
1422 viz    0 com
1419 viz    0 com
3129 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020148 (s)