News Flash:

Cartofi frantuzesti cu jambon

29 Septembrie 2011
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi frantuzesti cu jambon
Ingrediente: 5-6 cartofi 2 oua 200 g cascaval 100 g smantana 200 ml lapte jambon feliat Mod de preparare: 1. Spalati cartofii si ii puneti la fiert, in coaja, in apa cu putina sare. 2. Cand sunt fierti ii scoateti, le curatati coaja si ii taiati rondele pe care le puneti intr-un castron. 3. Separat, dati cascavalul pe razatoare si il amestecati cu ouale batute cu putina sare, cu laptele si smantana si amestecati bine pana obtineti o compozitie omogena. 4. Ungeti cu unt un vas de yena, asezati in el rondelele de cartofi iar apoi puneti un strat din amestecul de cascaval. 5. Peste acestea asezati feliile de jambon iar la sfarsit mai asezati un strat de cartofi si unul de cascaval cu oua. 6. Dati vasul la cuptorul incalzit dinainte si lasati sa se coaca pana in momentul in care deasupra se formeaza o crusta aurie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cartofi frantuzesti jambon oua cascaval smantana lapte rondele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2195 viz    0 com
1324 viz    0 com
1156 viz    0 com
1289 viz    0 com
4704 viz    0 com
2042 viz    0 com
1305 viz    0 com
1183 viz    0 com
1180 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1770 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017387 (s)