News Flash:

Cartofi frantuzesti cu jambon

29 Septembrie 2011
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cartofi frantuzesti cu jambon
Ingrediente: 5-6 cartofi 2 oua 200 g cascaval 100 g smantana 200 ml lapte jambon feliat Mod de preparare: 1. Spalati cartofii si ii puneti la fiert, in coaja, in apa cu putina sare. 2. Cand sunt fierti ii scoateti, le curatati coaja si ii taiati rondele pe care le puneti intr-un castron. 3. Separat, dati cascavalul pe razatoare si il amestecati cu ouale batute cu putina sare, cu laptele si smantana si amestecati bine pana obtineti o compozitie omogena. 4. Ungeti cu unt un vas de yena, asezati in el rondelele de cartofi iar apoi puneti un strat din amestecul de cascaval. 5. Peste acestea asezati feliile de jambon iar la sfarsit mai asezati un strat de cartofi si unul de cascaval cu oua. 6. Dati vasul la cuptorul incalzit dinainte si lasati sa se coaca pana in momentul in care deasupra se formeaza o crusta aurie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi cartofi frantuzesti jambon oua cascaval smantana lapte rondele
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2034 viz    0 com
1269 viz    0 com
1131 viz    0 com
1246 viz    0 com
4625 viz    0 com
2006 viz    0 com
1243 viz    0 com
1140 viz    0 com
1150 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013228 (s)