News Flash:

Cartofi frantuzesti

1 Iulie 2011
2097 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi frantuzesti
Ingrediente: 1 kg de cartofi 200 g de bacon 200 g ceapa taiata 1 rulada de cascaval 2 linguri de ulei usturoi sare piper Mod de preparare: Se curata cartofii, se taie cubulete, se spala bine, se scurge apa, apoi se tamponeaza cu o carpa sa nu mai aiba apa. Se caleste ceapa in ulei si se adauga apoi cartofii. Acestia se amesteca sa se aureasca pe toate partile. Dupa aceea se adauga baconul bucatele si se mai lasa putin. Se curata coaja de la cascaval, se taie in doua sau in patru. Se pregateste o tava, care trebuie frecata cu usturoi. Se preincalzeste cuptorul la 200°C (termostat 6-7). Se pune in tava un rand de amestec de cartofi, jumatate din cascaval, apoi al doilea rand de cartofi si se incheie cu restul de cascaval. Se lasa cam 20 de minute. Cascavalul se taie ca niste cercuri, nu bucati, sa acopere bine cartofii ca o foaie. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aperitive cartofi caju cascaval ulei usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1262 viz    0 com
985 viz    0 com
4230 viz    0 com
3526 viz    0 com
858 viz    0 com
1080 viz    0 com
873 viz    0 com
1137 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019065 (s)