News Flash:

Cartofi frantuzesti

1 Iulie 2011
2134 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cartofi frantuzesti
Ingrediente: 1 kg de cartofi 200 g de bacon 200 g ceapa taiata 1 rulada de cascaval 2 linguri de ulei usturoi sare piper Mod de preparare: Se curata cartofii, se taie cubulete, se spala bine, se scurge apa, apoi se tamponeaza cu o carpa sa nu mai aiba apa. Se caleste ceapa in ulei si se adauga apoi cartofii. Acestia se amesteca sa se aureasca pe toate partile. Dupa aceea se adauga baconul bucatele si se mai lasa putin. Se curata coaja de la cascaval, se taie in doua sau in patru. Se pregateste o tava, care trebuie frecata cu usturoi. Se preincalzeste cuptorul la 200°C (termostat 6-7). Se pune in tava un rand de amestec de cartofi, jumatate din cascaval, apoi al doilea rand de cartofi si se incheie cu restul de cascaval. Se lasa cam 20 de minute. Cascavalul se taie ca niste cercuri, nu bucati, sa acopere bine cartofii ca o foaie. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aperitive cartofi caju cascaval ulei usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1307 viz    0 com
1021 viz    0 com
4989 viz    0 com
3599 viz    0 com
892 viz    0 com
1152 viz    0 com
917 viz    0 com
1196 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021054 (s)