News Flash:

Cartofi evantai

27 Mai 2011
7567 Vizualizari | 1 Comentarii
Cartofi evantai
Ingrediente: cartofi mai lunguieti cascaval (sau orice alta branza) salam sare piper ceapa Mod de preparare: Se curata cartofii si apoi se taie felii mai grosute, dar fara a le taia de tot. Se asaza fiecare cartof pe o bucata de folie de aluminiu si apoi se "impaneaza" cartofii. Se adauga in fiecare taietura cate o felie de branza, salam, iar deasupra se pun felii de ceapa. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se infasoara in folie si se dau la cuptor aproximativ 40 de minute. Ca sa vedeti daca sunt facuti infingeti furculita in cartof si in functie de cat de usor intra sunt sau nu gata. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cascaval ardei copti ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1415 viz    0 com
1160 viz    0 com
2559 viz    0 com
1149 viz    0 com
1220 viz    0 com
1334 viz    0 com
1028 viz    0 com
1498 viz    0 com
1982 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1434 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012643 (s)