News Flash:

Cartofi evantai

27 Mai 2011
7750 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cartofi evantai
Ingrediente: cartofi mai lunguieti cascaval (sau orice alta branza) salam sare piper ceapa Mod de preparare: Se curata cartofii si apoi se taie felii mai grosute, dar fara a le taia de tot. Se asaza fiecare cartof pe o bucata de folie de aluminiu si apoi se "impaneaza" cartofii. Se adauga in fiecare taietura cate o felie de branza, salam, iar deasupra se pun felii de ceapa. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se infasoara in folie si se dau la cuptor aproximativ 40 de minute. Ca sa vedeti daca sunt facuti infingeti furculita in cartof si in functie de cat de usor intra sunt sau nu gata. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cascaval ardei copti ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1506 viz    0 com
1239 viz    0 com
2664 viz    0 com
1224 viz    0 com
1342 viz    0 com
1418 viz    0 com
1115 viz    0 com
1569 viz    0 com
2084 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019602 (s)