News Flash:

Cartofi evantai

27 Mai 2011
7446 Vizualizari | 1 Comentarii
Cartofi evantai
Ingrediente: cartofi mai lunguieti cascaval (sau orice alta branza) salam sare piper ceapa Mod de preparare: Se curata cartofii si apoi se taie felii mai grosute, dar fara a le taia de tot. Se asaza fiecare cartof pe o bucata de folie de aluminiu si apoi se "impaneaza" cartofii. Se adauga in fiecare taietura cate o felie de branza, salam, iar deasupra se pun felii de ceapa. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se infasoara in folie si se dau la cuptor aproximativ 40 de minute. Ca sa vedeti daca sunt facuti infingeti furculita in cartof si in functie de cat de usor intra sunt sau nu gata. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi cascaval ardei copti ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1388 viz    0 com
1115 viz    0 com
2498 viz    0 com
1110 viz    0 com
1151 viz    0 com
1289 viz    0 com
987 viz    0 com
1473 viz    0 com
1929 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1394 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013647 (s)