News Flash:

Cartofi dulci la cuptor cu smantana si pastarnac

7 Aprilie 2014
2216 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g morcovi taiati feliute
660 g cartofi dulci taiati feliute subtiri
40 supa de ceapa la plic
350 g pastarnac taiat feliute
300 ml smantana

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Asezam intr-o tava unsa cartofii, pastarnacul si morcovii. Amestecam supa cu smantana intr-un bol si turnam peste legumele din tava. Acoperim tava cu folie si bagam la cuptor timp de 30 de minute. Indepartam folia si mai lasam timp de 30 de minute. Se serveste calda.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cartofi cartofi cuptor retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1194 viz    0 com
1589 viz    0 com
1549 viz    0 com
1604 viz    0 com
1784 viz    0 com
1833 viz    0 com
3143 viz    0 com
3879 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2680 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025891 (s)