News Flash:

Cartofi dulci la cuptor cu smantana si pastarnac

7 Aprilie 2014
2285 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g morcovi taiati feliute
660 g cartofi dulci taiati feliute subtiri
40 supa de ceapa la plic
350 g pastarnac taiat feliute
300 ml smantana

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Asezam intr-o tava unsa cartofii, pastarnacul si morcovii. Amestecam supa cu smantana intr-un bol si turnam peste legumele din tava. Acoperim tava cu folie si bagam la cuptor timp de 30 de minute. Indepartam folia si mai lasam timp de 30 de minute. Se serveste calda.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cartofi cartofi cuptor retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1238 viz    0 com
1644 viz    0 com
1621 viz    0 com
1645 viz    0 com
1844 viz    0 com
1885 viz    0 com
3423 viz    0 com
4052 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019546 (s)