News Flash:

Cartofi duchesse

19 Mai 2011
5648 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi duchesse
Ingrediente: 1 kg cartofi 100 g unt 1 ou 3 galbenusuri o lingurita rasa de nucsoara macinata sare piper Mod de preparare: Curatam cartofii si ii taiem in cuburi, apoi ii punem la fiert in apa cu sare, ca pentru piure. Cand sunt gata, scurgem apa si ii zdrobim pentru piure, adaugam untul si amestecam bine pana obtinem o crema fina. Incalzim cuptorul la 200 de grade. Dupa ce piureul s-a racorit, adaugam oul si cele 3 galbenusuri pe rand, apoi punem nucsoara, sare si piper. Pregatim o tava tapetata cu hartie pergament. Punem amestecul intr-un pos si formam fursecuri mai mari. Dam tava la cuptor pentru 10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi galbenus unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1273 viz    0 com
1727 viz    0 com
1216 viz    0 com
1134 viz    0 com
1056 viz    0 com
1113 viz    0 com
1179 viz    0 com
1338 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019238 (s)