News Flash:

Cartofi cu verdeturi si smantana

28 Mai 2014
1378 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi (de preferat noi)
1 lingura patrunjel verde tocat
200 g smantana pentru gatit
1 lingurita marar verde tocat
3-4 catei de usturoi
ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Cartofii ii spalam bine apoi ii taiem felii subtiri (3-4 mm). Amestecam smantana cu verdeata tocata, 2 linguri ulei, sare, piper si usturoiul zdrobit. Ungem o tava termorezistenta cu unt sau ulei, asezam cartofii si turnam deasupra amestecul de smantana. Coacem la 170g C timp de 40 min.
Servim.

Cartofi cu verdeturi si smantana recomandati de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel verde usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2278 viz    0 com
4306 viz    0 com
1071 viz    0 com
1018 viz    0 com
1199 viz    0 com
1112 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019731 (s)