News Flash:

Cartofi cu tofu si rozmarin

10 Iunie 2011
2764 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu tofu si rozmarin
Ingrediente: 8 cartofi 100 g tofu 3 linguri de fulgi de ovaz sare 5 catei usturoi pisati 1 lingura ulei 1 lingurita chimen Mod de preparare: Fierbeti cartofii in coaja, dupa care ii lasati la racit, ii decojiti si ii taiati jumatati. Intr-o farfurie, radeti tofu, adaugati fulgii de ovaz, chimenul, sarea si uleiul si amestecati bine. Tavaliti cartofii prin acest amestec, dupa care ii asezati intr-o tava unsa cu ulei si dati la cuptor, pentru 15 minute. Se servesc calzi cu sos de usturoi si smantana. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ardei iute tortilla usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1101 viz    0 com
1076 viz    0 com
4973 viz    0 com
2773 viz    0 com
947 viz    0 com
1541 viz    0 com
1159 viz    0 com
1167 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019102 (s)