News Flash:

Cartofi cu sunca si smantana la cuptor

17 Ianuarie 2013
12702 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g sunca presata feliata
300 ml smantana
1.3 kg cartofi taiati feliute subtiri
125 ml lapte
2 cepe tocate marunt
60 g cascaval dat prin razatoare

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 170 grade. Ungem un vas de iena cu unt topit, intr-o craticioara punem la incalzit smantana cu laptele. Asezam feliutele de cartofi in vasul de iena. Punem pe deasupra jumatate din cantitatea de ceapa peste cartofi, adaugam sare si turnam jumatate din cantitatea de sos. Asezam apoi cartofii ramasi pe deasupra si continuam straturile in aceeasi ordine. Acoperim cu folie si bagam la cuptor timp de 1 ora. Asezam apoi pe deasupra sunca presata si cascaval si mai bagam la cuptor inca 25 de minute. Se serveste cu salata de rosii.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana cartofi lapte cepe tocate cascaval cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2899 viz    0 com
2651 viz    0 com
2029 viz    0 com
3893 viz    0 com
2090 viz    0 com
1663 viz    0 com
3031 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1437 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015867 (s)