News Flash:

Cartofi cu sunca si cicoare

16 Februarie 2012
4837 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu sunca si cicoare
Ingrediente:

500 g cartofi
150 g sunca presata (prosciutto cotto)
parmezan
cca 150 g kaiser
3 oua
180 g iaurt natural
250-300 g frunze de cicoare oparita in prealabil (puteti inlocui cu spanac)
1 mozzarella
frunzulite de patrunjel pentru decor
sare dupa gust
  
Mod de preparare:

Intai am fiert cartofii, i-am lasat la racit, i-am curatat. Intr-o tava yena, am pus kaiserul taiat feliute subtire, asta ca sa nu se lipeasca de tava. Dupa care am adaugat feliute de cartofi, am presarat parmezan ras, apoi am acoperit cu felii de prosciutto si le de cicoare taiata bucatele. Am pus deasupra citeva felii de mozzarella, apoi celelalte feliute de cartofi care mi-au ramas si din nou mozzarella apoi am turnat deasupra ouale zbatute cu un pic de sare si iaurtul (puteti folosi smintina), ornat cu frunze de patrunjel ca sa-i schimb un pic culoarea, apoi am presarat parmezan ras si am bagat tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru circa 35-40 de minute.
Cartofi cu cicoare pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 25 queries | Mysql time :0.014032 (s)