News Flash:

Cartofi cu sos de smantana

10 Mai 2011
4435 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu sos de smantana
Ingrediente: cartofi 1 si 1/2 kg unt 50 g faina 50 g lapte 150 ml smantana 250 g sare Preparare: Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se taie cubulete. Se infierbanta untul, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu lapte, se adauga smantana, se amesteca pentru a nu se forma cocoloase si se mai fierbe circa 10 minute la un foc domol. La sfarsit se potriveste gustul de sare. Se toarna sosul peste cartofii fierbinti si se mai dau cateva clocote.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cabanos unt faina lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2920 viz    0 com
1577 viz    0 com
2159 viz    0 com
1549 viz    0 com
1374 viz    0 com
4986 viz    0 com
1894 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 36 queries | Mysql time :0.025852 (s)