News Flash:

Cartofi cu sos de smantana

10 Mai 2011
4348 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu sos de smantana
Ingrediente: cartofi 1 si 1/2 kg unt 50 g faina 50 g lapte 150 ml smantana 250 g sare Preparare: Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se taie cubulete. Se infierbanta untul, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu lapte, se adauga smantana, se amesteca pentru a nu se forma cocoloase si se mai fierbe circa 10 minute la un foc domol. La sfarsit se potriveste gustul de sare. Se toarna sosul peste cartofii fierbinti si se mai dau cateva clocote.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cabanos unt faina lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2869 viz    0 com
1507 viz    0 com
2112 viz    0 com
1495 viz    0 com
1332 viz    0 com
4946 viz    0 com
1858 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019291 (s)