News Flash:

Cartofi cu sos de smantana

10 Mai 2011
4244 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cartofi cu sos de smantana
Ingrediente: cartofi 1 si 1/2 kg unt 50 g faina 50 g lapte 150 ml smantana 250 g sare Preparare: Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se taie cubulete. Se infierbanta untul, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu lapte, se adauga smantana, se amesteca pentru a nu se forma cocoloase si se mai fierbe circa 10 minute la un foc domol. La sfarsit se potriveste gustul de sare. Se toarna sosul peste cartofii fierbinti si se mai dau cateva clocote.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi cabanos unt faina lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2796 viz    0 com
1435 viz    0 com
2076 viz    0 com
1441 viz    0 com
1292 viz    0 com
4910 viz    0 com
1831 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1830 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014107 (s)