News Flash:

Cartofi cu smantana si pastarnac la cuptor

17 Februarie 2012
1903 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu smantana si pastarnac la cuptor
Ingrediente:

330 g pastarnac taiat felii subtiri
630 g cartofi dulci taiati feliute subtiri
300 g morcovi taiati felii
1 lingura supa de pui
1 lingurita praf de ceapa
200 ml smantana

Mod de preparare:


Prima data incingem la 180 grade cuptorul, dupa care punem cartofii in straturi in tava si adaugam morcovii si pastarnacul. Apoi amestecam supa de pui, pudra de ceapa si smantana intr-un bol si turnam compozitia peste legume in tava. Dupa ce acoperim tava o dam pentru o jumatate de ora la cuptor. Dupa cele 30 de minute indepartam folia si mai lasam sa se coaca timp de 30 de minute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pastarnac cartofi morcovi smantana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021668 (s)