News Flash:

Cartofi cu rozmarin la cuptor

21 Februarie 2014
2477 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 cartofi
sare de mare
2 linguri ulei de masline extravirgin
6 crengute rozmarin

Mod de preparare:

Se pun cartofii la fiert in apa clocotita cu sare. Se scurg cartofii apoi se trec prin ulei si sare de mare si se pun cate doi unul peste altul. Ii prindem cu o scobitoare. Incingem cuptorul la 190 grade si bagam cartofii la copt timp de 10 minute pana cand prind o culoare aurie. Scoatem cartofii, indepartam scobitoarea si o inlocuim cu crengutele de rozmarin. Punem “bradutii” pe platou si servim la masa de Craciun.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi rozmarin cartofi cuptor retete garnituri garnitura cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2344 viz    1 com
1941 viz    0 com
1577 viz    0 com
1559 viz    1 com
1739 viz    0 com
1045 viz    0 com
1179 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016935 (s)