News Flash:

Cartofi cu rozmarin la cuptor

21 Februarie 2014
2538 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 cartofi
sare de mare
2 linguri ulei de masline extravirgin
6 crengute rozmarin

Mod de preparare:

Se pun cartofii la fiert in apa clocotita cu sare. Se scurg cartofii apoi se trec prin ulei si sare de mare si se pun cate doi unul peste altul. Ii prindem cu o scobitoare. Incingem cuptorul la 190 grade si bagam cartofii la copt timp de 10 minute pana cand prind o culoare aurie. Scoatem cartofii, indepartam scobitoarea si o inlocuim cu crengutele de rozmarin. Punem “bradutii” pe platou si servim la masa de Craciun.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi rozmarin cartofi cuptor retete garnituri garnitura cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2389 viz    1 com
1988 viz    0 com
1624 viz    0 com
1596 viz    1 com
1781 viz    0 com
1069 viz    0 com
1249 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013868 (s)