News Flash:

Cartofi cu pulpe de pui

24 Iunie 2016
1718 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 kg cartofi
5 rosii mai mici
2 pulpe intregi (sau 4 dezosate)
sare
ulei
oregano
piper

Mod de preparare:

Pulpele se dezoseaza si se taie bucatele, apoi se prajesc in putin ulei intr-o tigaie antiaderenta, la foc mic cu capac. La sfarsit se condimenteaza cu sare si piper. Puteti folosi si piept de pui insa pulpele sunt mai bune.
Pana se prajesc pulpele, curatam cartofii si ii fierbem intregi cu putina sare. Cand sunt gata, punem si rosiile (putin crestate) in apa cu cartofii timp de 1 minut. Le scoatem, le lasam sa se raceasca putin si de curatam de pielita. Lasam rosiile deoparte si scurgem cartofii de apa.
Intr-o tava punem putin ulei, asezam cartofii si cu o furculita ii facem bucati. Presaram oregano, apoi punem carnea de pui impreuna cu uleiul in care s-a prajit si din loc in loc rosiile (daca nu aveti rosii mici, puneti rosii mari taiate jumatati). Presaram oregano, stropim cu 2-3 linguri de ulei, apoi coacem in cuptorul preincalzit la 220 grade, timp de 15 minute.

Reteta de cartofi cu pulpe de pui ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi cuptor friptura cuptor condimente friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012647 (s)