News Flash:

Cartofi cu oua si branza la cuptor

2 Iunie 2014
2466 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
125 g branza
1 ou
250 ml lapte
50 g unt
2-3 catei de usturoi zdrobiti
sare
o foaie de dafin
piper

Mod de preparare:

Ungem o tava cu unt, punem usturoiul zdrobit si apoi asezam cartofii curatati si taiati felii. Ii condimentam cu sare si piper si la mijloc punem foaia de dafin. Separat batem oul intr-un castronel, adaugam treptat laptele si branza rasa. Turnam amestecul peste cartofi si deasupra punem bucatele de unt si branza. Coacem in cuptorul preincalzit la foc potrivit timp de 30 de minute cu folie , apoi luam folia si mai lasam 5 minute sa se rumeneasca frumos.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete garnituri cartofi oua retete culinare retete rapide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1492 viz    0 com
1963 viz    1 com
1154 viz    0 com
1496 viz    1 com
1342 viz    0 com
1919 viz    0 com
1308 viz    0 com
2340 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015986 (s)