News Flash:

Cartofi cu ou la tigaie

22 Ianuarie 2012
2647 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu ou la tigaie
Ingrediente:

2-3 cartofi potriviti
2 oua
sare
piper
putin ulei
  
Mod de preparare:

Cartofii ii spalam bine si ii curatim de coaja. Ii taiem cubulete si ii punem sa se prajeasca in 3 linguri de ulei incins. Acoperim cu un capac si facem focul mai mic. Din cand in cand ii intoarcem cu o spatula de lemn. Cand sunt gata (aprox. 10 minute) renuntam la capac, batem ouale cu putina sare si piper si le punem peste cartofi. Puteti sa puneti in compozitia de ou si putina branza. Sau sa radeti deasupra la sfarsit. Intoarcem cu grija sa se rumeneasca frumos. Servim cu multa salata.
Cartofi cu ou la tigaie pregatiti de Amalia.

Citeste si Salata 10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Cartofi_cu_ou_la_tigaie2
cartofi oua sare piper ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1795 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025187 (s)