News Flash:

Cartofi cu omleta si parmezan

23 Septembrie 2011
1105 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu omleta si parmezan
Ingrediente: 5-6 cartofi 4-5 linguri de parmezan ras 5 oua patrunjel verde piper sare Mod de preparare: Prima data se pun la fiert cartofii in coaja. Cand intra furculita usor in ei se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca. Apoi se curata de coaja si se taie in felii de aproximativ 1 cm. Ouale se bat cu sare, piper, patrunjel verde tocat si parmezan ras. Se pune putin ulei intr-o tigaie, apoi se adauga feliile de cartof. Cand incep sa sfaraie se pun ouale batute. Se lasa la foc mic - potrivit. pe parcurs se ridica omleta sa se duca oul crud la fund, iar cand este rumena pe o parte, se intoarce pe cealalta parte. Se lasa pana se rumeneste. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene sarmale oua patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1748 viz    0 com
970 viz    0 com
1152 viz    0 com
1608 viz    0 com
1660 viz    0 com
1190 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018970 (s)