News Flash:

Cartofi cu mazare in sos de ricotta

24 Iunie 2011
1311 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu mazare in sos de ricotta
Ingrediente: 1 kg cartofi noi 300 gr mazare proaspata 3 catei de usturoi 1 ceapa verde 400 ml iaurt 200 gr ricotta 1 legatura de marar 1/2 lg piper negru 1/2 lg nucsoara 2 lg ulei de masline 1 lg suc de lamaie sare Mod de preparare: Cartofii se rad de coaja si se pun la fiert in apa cu sare impreuna cu mazarea proaspata. Se toaca 2 catei, mararul si frunzele de la ceapa verde marunt. Se pun in blender usturoiul si ceapa impreuna cu uleiul si se amesteca putin. Se adauga apoi ricotta cubulete, iaurtul, sucul de lamaie, nucsoara si piperul. Se mixeaza bine bine. Mararul se incorporeaza cu lingura. Cand legumele sunt gata, se scurg de apa si se asaza pe farfurie. Se toarna sos si se serveste cu salata verde, partea alba a cepei verzi si 1 catel de usturoi. Se stropeste totul cu suc de lamaie si ulei de masline si se condimenteaza cu sare. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi somon salam mere piper negru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

11014 viz    0 com
1282 viz    0 com
1177 viz    1 com
1165 viz    0 com
2323 viz    0 com
5786 viz    0 com
1054 viz    0 com
1052 viz    0 com
2532 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016674 (s)