News Flash:

Cartofi cu maioneza de usturoi

15 August 2011
1928 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu maioneza de usturoi
Ingrediente: 1/2 kg cartofi noi ulei de masline 1 capatana de usturoi 2-3 frunze de usturoi verde otet de mere miere 1 lingurita cu mustar iute sare Mod de preparare: Cartofii se spala, se curata si se taie. Se unge cu putin ulei o tigaie, se lasa la incins, apoi se pun cartofii in ea. Se pune capacul si selasa la foc mic pana cand acestia sunt bine facuti si rumeniti. Intre timp se pregateste maioneza de usturoi. Se curata usturoiul, se zdrobeste si se pune intr-un bol. Se adauga putina sare peste usturoi, se amesteca bine si apoi se toarna treptat ulei, amestecand continuu. Se pune ulei in functie de cantitatea dorita de maioneza. La final se adauga pe rand si se apoi amesteca o lingurita de otet din mere si miere si o lingurita de mustar iute. Cand cartofii sunt gata facuti, se scot pe un platou, se sareaza dupa gust, se stropesc cu sosul de  maioneza si se presara mararul si frunzele de usturoi taiate marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene placinte cimbru verde
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1260 viz    0 com
1022 viz    0 com
2407 viz    0 com
3582 viz    0 com
1710 viz    0 com
1053 viz    0 com
2510 viz    0 com
1099 viz    0 com
2763 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013929 (s)