News Flash:

Cartofi cu legume si sote de ciuperci

29 Aprilie 2011
2147 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu legume si sote de ciuperci
Ingrediente: - 1 kg cartofi - 1 morcov - gogosar rosu si verde - 2 cepe - 1 caserola ciuperci - pasta de ardei - ulei - sare, piper, cimbru uscat - 1 cana bulion Mod de preparare: Se pregatesc ciupercile: intr-o cratita se caleste in putin ulei o ceapa si jumatate se pune pasta de ardei si ciupercile. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la fiert pana scade apa si ciupercile sunt fierte. Separat se fierb cartofi curatati si taiati in patru cu rondele de morcovi si sare. Cand sunt aproape fierti se storc de apa si se pun intr-un vas in care am pus ulei. Se pune peste gogosar taiat fideluta, ceapa pestisor, cimbru uscat, sare, piper si la sfarsit cana de bulion. Se baga la cuptor 40 minute. Cartofi se servesc cu sote de ciuperci.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi natur cartofi soia ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1889 viz    0 com
2061 viz    0 com
2094 viz    0 com
6883 viz    0 com
2912 viz    0 com
2191 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1812 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018921 (s)