News Flash:

Cartofi cu legume la tigaie

11 Aprilie 2011
1578 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu legume la tigaie
Ingrediente: 150 g ceapa, un catel de usturoi, 300 g morcovi, 750 g cartofi, 250 g spanac, 250 g ciuperci (pot fi si din conserva), sare, piper, 3 linguri ulei, 30 g cascaval ras Mod de preparare: Se curata ceapa si se taie in doua; usturoiul se toaca marunt. Morcovii (curatati) se taie rondele subtiri, cartofii - cubulete; spanacul bine spalat se alege si se lasa sa se scurga (frunzele raman intregi), ciupercile se curata, se taie daca sunt mai mari, iar daca sunt din conserva, se scurg de apa. Se incinge uleiul si se prajesc circa 15 minute, cartofii, ceapa si morcovii, amestecand ca sa nu se prinda. Se adauga ciupercile si usturoiul, se prajesc trei minute, apoi spanacul, care se lasa si el un minut, pana ce se-nmoaie. Se gusta de sare si piper si se presara cu cascaval ras.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi soia ceapa morcovi spanac ciuperci cascaval ras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019422 (s)