News Flash:

Cartofi cu lapte si smantana

23 August 2012
1924 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
2 cesti cu lapte
1 lingura cu unt
1 ceasca cu smantana
sare

Mod de preparare:

Se spala cartofii si se pun la fiert cu apa rece. Se adauga putina sare. Se lasa sa fiarba circa 20 de minute, pana incep sa se inmoaie. Intr-o alta cratita se pune laptele la fiert.
Cartofii fierti se curata de coaja, se taie felii si se pun in laptele clocotit, cu o lingura de unt. Se lasa sa mai fiarba la foc mic un sfert de ora. Laptele trebuie sa fie bine scazut.
Se adauga smantana, miscand cratita, ca sa cuprinda cartofii. Se mai tin 5 — 6 minute la foc si se servesc fierbinti.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi lapte unt smantana sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1659 viz    0 com
3062 viz    0 com
1978 viz    0 com
1279 viz    0 com
2918 viz    0 com
6039 viz    0 com
3338 viz    0 com
1271 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015915 (s)