News Flash:

Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor

29 Aprilie 2011
3697 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu feta usturoi smantana si parmezan la cuptor
Ingrediente: - 8 cartofi mari - 5 catei usturoi - 300 gr branza feta - 300 smantana - sare dupa gust - 150 gr parmezan ras Mod de preparare: Se curata, spala si se taie cartofii pe latime in  felii subtiri aproximativ egale. Se fierb si apoi se scot cu grija sa nu se zdrobeasca. Se unge o tava de yena cu unt. Se aseaza cartofii, se pune deasupra usturoiul zdrobit, branza feta, apoi smantana si la sfarsit parmezanul ras. Se da tava la cuptor la 200 grade pentru o jumatate de ora.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi salata verde smantana sarmale
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4143 viz    0 com
1637 viz    0 com
1034 viz    0 com
1549 viz    0 com
3201 viz    0 com
1246 viz    0 com
7448 viz    0 com
1073 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1739 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018729 (s)