News Flash:

Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor

29 Aprilie 2011
3812 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu feta usturoi smantana si parmezan la cuptor
Ingrediente: - 8 cartofi mari - 5 catei usturoi - 300 gr branza feta - 300 smantana - sare dupa gust - 150 gr parmezan ras Mod de preparare: Se curata, spala si se taie cartofii pe latime in  felii subtiri aproximativ egale. Se fierb si apoi se scot cu grija sa nu se zdrobeasca. Se unge o tava de yena cu unt. Se aseaza cartofii, se pune deasupra usturoiul zdrobit, branza feta, apoi smantana si la sfarsit parmezanul ras. Se da tava la cuptor la 200 grade pentru o jumatate de ora.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi salata verde smantana sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4242 viz    0 com
1657 viz    0 com
1063 viz    0 com
1593 viz    0 com
3257 viz    0 com
1275 viz    0 com
7535 viz    0 com
1117 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1428 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011164 (s)