News Flash:

Cartofi cu conopida si iaurt

10 Mai 2011
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu conopida si iaurt
Ingrediente: 1 conopida mica 800 g cartofi (nesfaramiciosi) 1 ardei iute rosu 20 g unt topit sare 3/4 l concentrat de zeama de legume (Knorr + apa) 1/2 varf de cutit sofran 1/2 lingurita curry 1/2 legatura menta 2 borcane iaurt gros (a 150 g) Mod de preparare: Se spala conopida si se rupe buchetele. Cartofii curatati de coaja se taie bucati, iar ardeiul iute fara nervuri si seminte se taie fasii subtiri. Se incinge untul intr-o cratita si se prajesc usor cartofii, impreuna cu fasiile de ardei iute, amestecand intruna. Se adauga sarea, sofranul, curry-ul si se toarna deasupra zeama de zarzavat. Se incorporeaza buchetelele de conopida, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba incet circa 15 minute. Se presara cu frunzulite de menta si se serveste cu iaurtul batut putin, ca sa fie cremos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere fructe glasate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1093 viz    0 com
1281 viz    0 com
1278 viz    0 com
1787 viz    0 com
1361 viz    0 com
1150 viz    0 com
1193 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016668 (s)