News Flash:

Cartofi cu ciuperci si carne la cuptor

6 Iulie 2016
27628 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 cartofi
2 linguri ulei de masline
1 ceapa rosie mare
foarte putina sare
putin piper alb
cateva grame de seminte de chimen
350 gr ciuperci champignon
250 gr carne de pui la gratar
100 g branza data pe razatoare
100 gr crema de branza
150 gr smantana
2 linguri arpagic tocat marunt
30 gr unt

Mod de preparare:

1. Fierbe cartofii, apoi curata-i si taie-i in felii potrivite ca grosime.
2. Taie ceapa rosie julienne si caleste-o putin. Nu uita sa presari piper, sare si chimen.
3. Adauga ciupercile taiate si maghiranul. Prajeste totul cateva minute, dupa care ia de pe foc.
4. Marunteste carnea.
5. Amesteca crema de branza cu arpagicul si cu smantana.
6. Unge cu putin unt o tava din sticla termorezistenta.
7. Imparte cartofii in trei. Pune un strat de cartofi, apoi carnea si compozitia cu smantana.
8. Adauga iar cartofi (feliile trebuie sa fie dispuse tot intr-un strat), mixul cu ceapa si restul de cartofi.
9. Presara branza data pe razatoare si baga in cuptorul incins la 200 de grade Celsius. Mancarea e gata cand branza s-a rumenit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carne cuptor ciuperci cuptor friptura branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3638 viz    1 com
1925 viz    0 com
1842 viz    0 com
2557 viz    0 com
2604 viz    0 com
1774 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019066 (s)