News Flash:

Cartofi cu ciuperci la cuptor

30 Ianuarie 2012
2941 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu ciuperci la cuptor
Ingrediente:

cartofi
ciuperci champignon

rosii
ceapa (de preferat uscata)
ulei de masline
sare grunjoasa

Mod de preparare:

Tapetati tava cu folie de aluminiu, ungeti cu putin ulei, puneti legumele (cartofii taiati in jumatate sau intregi, la fel si ciupercutele, rosiile sferturila fel si ceapa) punem putin ulei si peste legume, apoi presaram putina sare si coacem 20 de minute in cuptorul incins la foc potrivit. Se poate servi si cu friptura la gratar.
Cartofi cu ciuperci la cuptor pregatiti de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii ceapa sare grunjoasa cuptorul incins
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2675 viz    0 com
2143 viz    0 com
2434 viz    0 com
1482 viz    0 com
1599 viz    0 com
2513 viz    0 com
4548 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013963 (s)