News Flash:

Cartofi cu ciuperci

5 Aprilie 2011
1946 Vizualizari | 0 Comentarii
cartofi cu ciuperci
Mod de preparare al acestei retete: Ciupercile se spala si se toaca marunt. Se calesc in ulei, intr-o tigaie cu capac. Se adauga ceapa tocata. Se presara faina, se adauga sare, se stoarce putina lamaie si se adauga verdeata tocata si nucsoara. Cartofii se curata de coaja si, daca sunt mari se taie in 2 sau in 4. La cartofii mici, se taie un capacel. Se scobesc si se umplu cu ciupercile preparate. Se aseaza intr-o cratita cu ulei, se adauga putina apa si se fierb inabusit pana se inmoaie. Ingredientele acestei retete de post: 500 g cartofi 250 g ciuperci Sare Marar Patrunjel o ceapa mica 1 varf de cutit nucsoara Jumatate de lingura de faina Putina zeama de lamaie Ulei
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ciuperci marar patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2876 viz    0 com
1312 viz    0 com
1408 viz    0 com
4858 viz    0 com
1558 viz    0 com
1498 viz    0 com
3102 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1582 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013698 (s)