News Flash:

Cartofi cu chimen si cimbru

20 Februarie 2013
1949 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3-4 cartofi rosii de marime medie
sare de mare
seminte de chimen
1 cana vin rosu
3 fire cimbru proaspat

Metoda de preparare:

Curata cartofii, taie-i in sferturi si apoi fiecare sfert in alte doua bucati. Asaza cartofii pe fundul unei cratite, toarna vinul si suficienta apa cat sa ii acopere. Adauga cimbrul si sarea de mare. Lasa cartofii timp de o ora in amestecul format. Pune cratita pe aragaz la foc mare si lasa pana da in clocot. Redu focul si mai lasa inca 15 minute pana se inmoaie cartofii. Lasa-i la scurs si serveste-i calzi.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi rosii vin rosu fire cimbru cratite aragaz foc mare clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1546 viz    0 com
1512 viz    0 com
6340 viz    0 com
11068 viz    0 com
1733 viz    0 com
2234 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015366 (s)