News Flash:

Cartofi cu carne tocata la cuptor

19 Septembrie 2011
1816 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu carne tocata la cuptor
Ingrediente: 500 g carne tocata 1 kg cartofi 2 linguri de pasta de tomate 300 ml lapte 3 linguri margarina 2 oua 1 ceapa 1 morcov 1 ardei patrunjel verde sare piper cimbru sare Mod de preparare: Mai intai se curata cartofii si se pun la fiert. Dupa ce au fiert se scurg de apa si se paseaza, se adauga margarina, laptele si sare dupa gust. Ceapa se caleste putin, se punea morcovul dat prin razatoare si ardeiul tocat. Se adauga pasta de tomate, 100 ml apa si, cand incepe sa fiarba, se adauga carnea. Se amesteca si se lasa sa fiarba pana scade apa, amestecand din cand in cand. Se opreste focul si se pun: patrunjelul tocat, 1 ou, sare, piper, cimbru dupa gust. Se amesteca si se lasa sa se raceasca. Se intinde piureul de cartofi pe o folie alimentara, se adauga compozitia de carne si se ruleaza cu ajutorul foliei. Se asaza in tava de chec unsa cu ulei, se unge cu oul batut si se da la cuptor pana se rumeneste frumos. Se lasa sa se raceasca in tava. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata bucataria internationala cartofi ardei umpluti fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1263 viz    0 com
949 viz    0 com
913 viz    0 com
1152 viz    0 com
1301 viz    0 com
962 viz    0 com
1979 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019906 (s)