News Flash:

Cartofi cu carne si sake

21 Februarie 2012
1158 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu carne
Ingrediente:

cartof dulce (aprox. 200 g)
1 piept de pui
1/2 morcov
1 lingura ghimbir ras
2 linguri ulei

Pentru sos:

150 ml apa
2 linguri sake
1 lingura sos de soia
1/2 lingura zahar
1 lingura mirin

Mod de preparare:

Cartoful se spala bine, se taie rondele de aprox. 2 cm grosime care se pun in apa. Morcovul si carnea se taie in bucati potrivite. Se infierbanta uleiul si se caleste putin ghimbirul, doar pana i se simte aroma. Se adauga carnea si morcovul. Cand acestea s-au rumenit putin se adauga si cartoful si se caleste. Se toarna sosul si se fierbe acoperit pana se face cartoful.
Cartofi cu carne pregatiti de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartof morcov ghimbir ulei apa sake zahar mirin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 28 queries | Mysql time :0.015976 (s)