News Flash:

Cartofi cu carnati la cuptor

19 Mai 2011
5361 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu carnati la cuptor
Ingrediente: 5-6 cartofi 1 ceapa 1 legatura ceapa verde 1 morcov 1 carnat trandafir sau 300 g cabanos 3-4 oua 150 g cascaval 100 ml lapte 3 linguri ketchup 20 ml ulei cateva fire de patrunjel sare piper Mod de preparare: Curatati ceapa, morcovul si cartofii. Tocati marunt ceapa, taiati morcovii felii subtiri, cartofii felii mai grosute, de 7-8 mm, iar carnatii felii de 4-5 mm grosime. Puneti uleiul intr-un vas de sticla termorezistenta, ceapa tocata, feliile de morcov, deasupra un rand de felii de cartofi, feliile de carnati, apoi acoperiti cu ultimul rand de felii de cartofi. Turnati in vas 250-300 ml apa, puneti capacul si dati-l la cuptorul preincalzit, la foc mediu, 30 minute. Preparati un amestec omogen din oua, lapte, ketchup sare, piper si turnati-l peste cartofi. Radeti deasupra cascaval si dati cartofii la cuptor, fara capac, inca 10-15 minute sa se rumeneasca frumos. Garnisiti portiile cu frunze de patrunjel, felii de ridichi, rosii, castraveti etc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi almette sunca presata prajitura rapida cascaval ketchup
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1179 viz    0 com
4460 viz    0 com
3557 viz    0 com
5106 viz    0 com
1168 viz    0 com
4142 viz    0 com
6349 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014303 (s)