News Flash:

Cartofi cu carnati la cuptor

19 Mai 2011
5206 Vizualizari | 0 Comentarii
Cartofi cu carnati la cuptor
Ingrediente: 5-6 cartofi 1 ceapa 1 legatura ceapa verde 1 morcov 1 carnat trandafir sau 300 g cabanos 3-4 oua 150 g cascaval 100 ml lapte 3 linguri ketchup 20 ml ulei cateva fire de patrunjel sare piper Mod de preparare: Curatati ceapa, morcovul si cartofii. Tocati marunt ceapa, taiati morcovii felii subtiri, cartofii felii mai grosute, de 7-8 mm, iar carnatii felii de 4-5 mm grosime. Puneti uleiul intr-un vas de sticla termorezistenta, ceapa tocata, feliile de morcov, deasupra un rand de felii de cartofi, feliile de carnati, apoi acoperiti cu ultimul rand de felii de cartofi. Turnati in vas 250-300 ml apa, puneti capacul si dati-l la cuptorul preincalzit, la foc mediu, 30 minute. Preparati un amestec omogen din oua, lapte, ketchup sare, piper si turnati-l peste cartofi. Radeti deasupra cascaval si dati cartofii la cuptor, fara capac, inca 10-15 minute sa se rumeneasca frumos. Garnisiti portiile cu frunze de patrunjel, felii de ridichi, rosii, castraveti etc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi almette sunca presata prajitura rapida cascaval ketchup
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1120 viz    0 com
4345 viz    0 com
3287 viz    0 com
4917 viz    0 com
1090 viz    0 com
3841 viz    0 com
5957 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013399 (s)