News Flash:

Cartofi cu carnaciori in vase de lut - O mancare cum numai bunica stia sa faca

30 Septembrie 2016
2124 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
200 gr smantana
5-6 carnaciori cabanos
250 gr ciuperci champignon
700 ml supa
2 cepe mai mici
1 lingurita boia de ardei dulce
ulei vegetal
sare
piper

Mod de preparare:

1. Spala si curata cartofii si ciupercile.
2. Prajeste cartofii taiati cubulete.
3. Caleste ceapa usor, apoi pune in tigaie si ciupercile.
4. Taie carnaciorii in rondele mai subtiri.
5. Aranjeaza in vase de lut un strat de ceapa cu ciuperci, unul ce carnaciori si unul de cartofi.
6. Amesteca supa cu smantana, apoi cu piperul, boiaua si sarea. Boiaua ii da un gust foarte bun.
7. Toarna mixul in vase si presara si verdeata (dupa preferinte).
8. Baga vasele in cuptorul rece. Coace totul la 150 de grade Celsius, timp de 50-60 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cuptor retete bunica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019954 (s)